top of page
EveryBodyLovesBIOSLIMMING4b.jpg

Slank en strak met BioSlimming.

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? 

Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma.

Try Out behandeling.

De Try Out behandeling kun je alleen boeken als het jou 1e BioSlimming behandeling is. De behandeling is exact het zelfde, alleen voor een speciale prijs.

98,-

Losse behandeling.

Wanneer je er niet voor kiest om een kuur te kopen, kun je natuurlijk altijd een losse behandeling boeken. Of wellicht heb jij onlangs al een kuur gedaan en wil je de behandeling af en toe blijven doen. 

145,-

Kuur van 6 behandelingen.

Tijdens een kuur verband behaal je het meeste resultaat. Dit wordt ook het vaakst geadviseerd. Wanneer je een kuur af neemt ontvang je een mega korting!

588,-

Wat doet een behandeling?

Bioslimming zorgt voor:

  • Ultime detox

  • Verbeteren van de bloedcirculatie

  • Versnelt de vetverbranding

  • Stimuleren van de lymfe en vocht afvoer

  • Aanmaak collageen en huidversteviging

  • Bevat vitamine, mineralen, enzymen en aminozuren

Deze afslankende, huidverstevigende en anti-cellulite behandeling is 100% natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaat (SLS) en minerale olie. Bevat geen dierlijke ingrediënten en is niet getest op dieren.

BioSlimming bij mij in de salon.

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?
In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

bottom of page