GLOW & GO TREATMENT

Een ontspannende gezichtsbehandeling die jouw huid weer laat stralen

45 minuten - €55,-

Ben jij het zat dat jouw huid zo grauw eruit ziet en wil je graag weer een huid die straalt? Dan is deze behandeling perfect voor jou. Het is een behandeling van 45 minuten waarin ontspanning en huidverbetering centraal staan. Let's glow!

En wanneer je direct een afspraak maakt krijg je tijdens je afspraak een huid scan er gratis bij! Tijdens de huid scan meten we jouw huid conditie met een apparaat. Zo weten we na de scan precies wat jouw huid nodig heeft.

Fleur Treatment.jpg

GLOW & GO

Mijn naam is Fleur Lek, eigenaresse van Beauty Esthetic. Met veel passie en enthousiasme help ik jou graag met het behalen van jouw droom huid.

Wanneer je bij mij een behandeling boekt gaan we eerst een uitgebreid intake gesprek en huidanalyse doen. Hierdoor leren we elkaar kennen en weet ik precies waar jij naar op zoekt bent en wat je graag verbeterd wilt hebben. Huidverbetering gaat helaas niet van zelf en vergt tijd en geduld. Zie het als sporten, na 1 bezoek aan de sportschool zijn we ook niet gelijk strak en gespierd, toch? Zo werkt het ook met onze huid, maar door de juiste behandelingen in de salon en producten waarmee jij thuis aan de slag gaat, gaan we er samen komen. Een mooie stralende huid.

Nu kan ik hier nog veel meer over vertellen, maar ik zie jou liever persoonlijk in de salon om al jou vragen te beantwoorden en samen aan de slag te gaan met jouw huid.

Veel liefs,

Fleur

Welcome Ritual - Cleansing - Exfoliating - Fingertip massage with Vitamine C serum - Vitamine C mask - Goodbye - Awakening 

REVIEWS

Nicoline

Het was een heerlijke en vakkundige behandeling, mijn huid is na enkele behandelingen echt verbeterd!!

Marie

Really nice place! Fleur is friendly and very knowledgeable about skin care. Would really recommend.

Lynda

Altijd een heerlijke behandeling. Fleur is heel professioneel en een echte huid expert. 

 
Schoonheidsmasker

Ik wil graag een afspraak in plannen voor de GLOW & GO behandeling

Bedankt voor de inzending!