top of page

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Kennismakingsbehandeling.png

Deze actie is geldig t/m 25 november 2022.

INTAKE

We beginnen met een intake waarbij ik jou wat vragen zal stellen over jouw huid en de verzorging hiervan.

HUIDSCAN

Een huidscan helpt ons bij het zien van jouw huidconditie. Na de huidscan weet jij dus precies wat jouw huidconditie is en kunnen we daar de behandeling en producten op aanpassen.

BEHANDELING

De behandeling duurt 60 minuten en zal worden aangepast op de behoefte van jouw huid en jouw wensen.

WIE IS BEAUTY ESTHETIC?

Mijn naam is Fleur Lek en ik ben de eigenaresse van Beauty Esthetic. Sinds augustus 2019 is mijn salon gevestigd aan de Teding van Berkhoutstraat in Haarlem. Het leukste aan mijn werk vind ik het verbeteren van de huid. En dat is elke keer weer een nieuwe uitdaging. De huid is namelijk heel complex en er zijn heel veel factoren die een huidprobleem kunnen veroorzaken. Dit is ook een reden waarom we eerst een intake en huidscan doen! Uiteraard in een fijne sfeer.

WAARVOOR KUN JE BIJ MIJ TERECHT?

  • Peelings

  • Bindweefselmassage

  • DS-V Line collageendraad behandeling

  • Dermaplaning

  • Klassieke gezichtsbehandelingen

  • BioSlimming (afslanken en verstrakken van het lichaam)

  • Pedicure

WAT KUN JE VAN DE BEAHANDELING VERWACHTEN?

De kennismakingsbehandeling is een klassieke gezichtsbehandeling, waarbij de producten aangepast zullen worden op jouw huidconditie.
Om te beginnen word jouw huid goed gereinigd. Vervolgens gaan we de dodehuidcellen verwijderen d.m.v. een scrub of een milde fruitzuur peeling. Dit is erg belangrijk bij het verbeteren van jouw huid. Na de fruitzuur peeling of de scrub gaan we de onzuiverheden verwijderen. Hierna wordt er een een serum en oogcreme aangebracht, aangepast op jouw huidconditie. Over het serum en de oogcreme brengen we het masker aan en die laten we even goed intrekken. Na het masker brengen we nog 1 keer het serum aan en daar over heen de dag/nacht verzorging waarmee we nog een korte gezichtsmassage geven. 

bottom of page