top of page
Natuurlijke schoonheid

Over mij.

Ben jij opzoek naar deskundig huid advies? Wil je weten welke behandeling en of producten het beste zijn voor echte huidverbetering of om jouw huid weer te laten stralen? Ik help jou graag verder met het behalen van jouw droom huid. Ik sta voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en deskundig advies. Jij krijgt persoonlijk advies op maat.​

Voor het beste resultaat heb je niet alleen beauty experts nodig, maar ook de juiste producten. Beauty Esthetic kiest haar merken die bewezen effectief zijn en die echte resultaten geven.  Voel je van harte welkom in de salon in Haarlem!

Jouw huidcoach.

 

Mijn naam is Fleur Lek, eigenaresse van Beauty Esthetic. Met veel passie en enthousiasme help ik jou graag met het behalen van jouw droom huid.

Wanneer je bij mij een behandeling boekt gaan we eerst een uitgebreid intake gesprek en huidanalyse doen. Hierdoor leren we elkaar kennen en weet ik precies waar jij naar op zoekt bent en wat je graag verbeterd wilt hebben. Huidverbetering gaat helaas niet van zelf en vergt tijd en geduld. Zie het als sporten, na 1 bezoek aan de sportschool zijn we ook niet gelijk strak en gespierd, toch? Zo werkt het ook met onze huid, maar door de juiste behandelingen in de salon en producten waarmee jij thuis aan de slag gaat, gaan we er samen komen. Een mooie stralende huid.

Nu kan ik hier nog veel meer over vertellen, maar ik zie jou liever persoonlijk in de salon om al jou vragen te beantwoorden en samen aan de slag te gaan met jouw huid.

Veel liefs,

Fleur

FleurLek_edited.jpg

''Door samen te werken behalen we het beste resultaat!''

bottom of page