OVER BEAUTY ESTHETIC

Beauty Esthetic staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en vakkundig en onderbouwd advies. Wij zijn gespecialiseerd in huidverjonging, huidverbetering, microdermabrassie en pedicure.

Omdat iedere huid uniek is, en de behoeften van de huid van tijd tot tijd verschillen, werk ik met behandelingen en huidverzorgings en huidverbeterings advies op maat. Bij Beauty Esthetic gebruiken we producten van Clephar. Deze producten zijn gericht op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.

Fleur Lek

Mijn naam is Fleur Lek en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste niveau 4 en pedicure. Na 2 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een schoonheidssalon in Hoofddorp ben ik sinds juni 2017 de trotse eigenaar van Beauty Esthetic. Een eigen salon starten was eigenlijk altijd mijn grote wens geweest.

Ik hou van mijn werk! Ik vind het super leuk om klanten goed advies te geven en met elkaar het beste resultaat te behalen en de klant dat stukje ontspanning te geven waar we allemaal naar op zoek zijn.

Ik hecht er waarde aan dat jij je tijdens de behandeling op je gemak voelt en tevreden en voldaan mijn salon weer verlaat.

 

'Door samen te werken behalen we het mooiste resultaat!' 

Ik hoop je gauw in mijn salon Beauty Esthetic te mogen begroeten!

Contact

Teding van Berkhoutstraat 88

2032 LN Haarlem

 

Tel: ​​

E-mail: 

Follow us!

Openingstijden

Maandag 

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00

Gesloten

Gesloten

  • Facebook - Black Circle
  • Black Instagram Icon

© 2018 by Beauty Esthetic.