INTENSIVE TREATMENTS

HUIDVERBETERING

SMALL TREATMENTS

Scientific Solution

Een reeks van 4 extreem hoog gedoseerde serums kunnen voor nog meer resultaat zorgen tijdens de behandeling. Let op; dit is alleen extra te boeken bij een andere behandeling.

Eye Treatment

Dit is een specifieke behandeling gericht op het verbeteren van de huid rondom jouw ogen. Een intensieve cocktail aan werkstoffen die de elasticiteit verbeterd en fijne lijntjes en rimpels doet vervagen. 

Holistic Experience Vitamine C

Deze behandeling met een cocktail van vitamines verhelderd de huid, verhoogt de celdeling en maakt jouw huid weer glad en stralend!

Holistic Experience Remedy

Deze behandeling is gericht op langdurige huidverbetering. Tijdens deze behandeling word de huid intensief gereinigd en klaar gemaakt voor de intensieve cocktails aan hoogwaardige werkstoffen die jouw huid verstevigen en de rimpels verminderd. 

Holistic Experience Hydra

Een ideale behandeling voor de huid die behoefte heeft aan hydratatie. Met als resultaat; vermindering van fijne lijntjes, aangenaam comfort aan jouw huid. Deze behandeling word aangepast aan jouw huid. Ook aanbevolen voor de gevoelige huid.

The Perfect Glow Treatment

Het is belangrijk om af en toe van behandeling te wisselen. Zo went jouw huid niet aan de werking van de behandeling en word deze elke keer op nieuw getriggert om aan het werk te gaan.

Deze behandeling is een zeer effectieve behandeling en is dan ook niet bedoeld om een behandel traject mee in te gaan. Een perfecte behandeling als booster tussen jou behandelingen door. Het geeft je een prachtige glow en direct resultaat.

First Sensory Hydra 

Heeft jouw huid behoefte aan hydratatie of wil jij beginnen met het verbeteren van jouw huid? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. Tijdens deze behandeling ligt de focus op het hydrateren en verzachten van jouw huid.

Intensive Clarifying Treatment

Dit is een zuiverende behandeling. Alle onzuiverheden worden verwijderd. En de talgproductie word gereguleerd d.m.v. een intensief serum aan hoogwaardige werkstoffen.

Peel Treatment

Deze behandeling kan ingezet worden voor het verbeteren van de huidconditie, verfijnen van de grove poriën en de huid structuur en het verhelderen van de huid. 

Bij Beauty Esthetic kun je ook terecht voor:

Harsen en verven

Pedicure

Manicure

Download de prijslijst om de prijzen te zien.

TREATMENTS

Ben jij opzoek naar de juiste behandeling voor jouw huid? Wil jij graag dat jouw huid weer straalt? Wij helpen jou daar graag mee verder.

Na de intake en huidanalyse kiezen we samen de juiste behandeling en werken we naar zichtbaar resultaat.

Intake-beautyesthetic_edited.jpg